Recept: kip met een krokant korstje en eiernoedels met wokgroente juni 2, 2018 – Geplaatst in: Recepten – Tags: , , , , , , ,

Kip met een krokant korstje en eiernoedels met wokgroente

Benodigdheden voor 2 personen:
2-4 kipfilets (afhankelijk van de grootte)
Mosterd (ongeveer 2 eetlepels)
Verse knoflook  (ongeveer 2 teentjes)
3 handjes fijngehakte walnoten
Eiernoedels (60 gram per persoon)
Zak wokgroente 400 gram naar keuze
Conimex zoete soja woksaus (60 ml)

Bereidingswijze:
Bak de kipfilets in een pan in ongeveer 8 minuten.
Pers de tenen knoflook en bestrijk de bovenzijde van de kipfilets. Hieroverheen smeer je een laagje mosterd. De fijngehakte walnoten strooi je over de kipfilets, door de mosterd blijft het goed plakken.
Doe de kipfilets in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 8 minuten.

In de tussentijd roerbak je de wokgroente in een wok of grote pan. 6 minuten is voldoende, de groentjes zijn dan nog lekker knapperig. Kook de noedels in een pan met ruimkokend water ongeveer 4 minuten. Zodra de noedels zacht zijn giet je deze af. Voeg de noedels toe aan de wokgroente en maak af met een flinke scheut woksaus.

Serveer samen met de kip.

Bon appetit!

« Blog: Een leuke aankondiging
Recept: pastasalade voor veeeeeel mensen »