Blog: Een leuke aankondiging juni 27, 2018 – Geplaatst in: Overig

‘Een leuke aankondiging’

Ik zit te klooien met de website. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt in onze werkplaats en een aantal mooie kasten klaar gemaakt voor een nieuw leven. Nu kan ik ze eindelijk aan het grote publiek showen en op de website zetten… werkt het op de een of andere manier niet. Ik begrijp er niks van, ik heb dit al tig keer gedaan en nu zit ik met korrelige foto’s en een website waar ik niks meer op kan wijzigen. Grrr..

Ik krijg meermaals de neiging om mijn laptop uit het raam te gooien. Ik beperk mijn woede uitbarsting tot een aantal meppen op het toetsenbord en kom tot bezinnen wanneer de kat door mijn spektakel opschrikt uit diepe rust. Sorry Moos… (de kat)

Ik baal daar zo van, het liefst wil ik alles dan in een keer goed doen. Onlangs had ik een toffe fotoshoot (Kim Booij Photography) en de foto’s zijn echt zo gaaf geworden. Een shoot bij ons thuis, met een onweerstaanbaar knap model (onze zoon Djek) en vintage en ook ik zelf plak af en toe op een foto.

 

‘Als ik niet verder kan met de website, dan maar een blog’

Dit alles (de shoot de nieuwe kasten) wilde ik dus op de website zetten. Ik heb sowieso het gevoel dat ik nog heel veel wil in korte tijd.…alsof de tijd dringt. En stiekem is dat ook wel een beetje zo, want…en daar komt ie….

Ons derde kindje is onderweg!  Alsof we nog geen druk bestaan hebben 😉

Inmiddels ben ik al over de helft van de zwangerschap en kan je, als je me ziet, er niet om heen. Mijn buik groeit als een malle...en hoewel ik enigszins ervaring heb, kan ik me niet voorstellen hoe ik er in de laatste weken voor de bevalling bij loop, of waggel beter gezegd.

Maar even terug naar die aankondiging, hoe tof is dit, hoe bevoorrecht zijn we om een derde kindje ter wereld te mogen brengen. En ondertussen werken we verder hier, want ik wil nog zoveel doen voordat de kleine uk zich meldt. En dan voel ik dat mini-mensje in mijn buik bewegen en weet ik dat alles goed komt. Zelfs met die website. En ook met de rest van de waslijst die ik nog moet afwerken.

 

 

Een kleine preview van een van de kasten. Een prachtige Biedermeier kast in de kleur French Grey. Deze kast dateert uit 1880. 
Wist je dat al onze meubels een geschiedenis met zich meedragen? Ze zijn karakteristiek en doorleefd, maar door ons weer zorgvuldig opgeknapt. Klaar voor een nieuw leven!

We leveren de kast aan huis en monteren hem op de plek. Zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Don’t let your dreams be dreams,
Liefs, Wendy

Wij zijn ook te volgen op Instagram, Facebook & Pinterest!
Tot gauw, bij Keukenmatch / I-Kook in Sittard!

Keukenmatch is ook wel bekend als I-kook Sittard. Wendy runt samen met haar man Roger een gave keukenzaak waar zij verantwoordelijk is voor de  Vintage Design, Social Media en de Administratie. Ze is moeder van twee kinderen (Flo bijna 6 jaar en Djek 3 jaar) en de derde is op komst. Middels haar blog neemt ze je mee in hun leven. 

 

 

 

 

« Blog: Het is 04u35
Recept: kip met een krokant korstje en eiernoedels met wokgroente »