KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews

HÉT ADRES VOOR DROOMKEUKENS
99% van onze klanten geeft ons ★★★★★

Bekijk alle reviews

Keukenmatch, de leukste keukenwinkel van Limburg

Keukenmatch is een keukenwinkel in Sittard, en verkoopt keukens en vintage meubelen. Eerlijk advies, kwaliteit, en persoonlijke aandacht, zijn enkele kenmerken van ons keukenbedrijf.

Een keuken kopen doe je niet iedere dag, en daarom denken wij graag met je mee. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen van keukens van groot tot klein in omvang, passend in een groot en klein budget. De keuken kun je zo duur maken als je zelf wilt, maar een goedkope keuken kopen, dat kan ook!

Vintage meubelen

Vintage meubelen en accessoires passen erg goed in een modern interieur. Dat is een van de redenen waarom je bij Keukenmatch ook vintage meubelen kunt kopen! In onze winkel, maar ook op onze vintage meubelen pagina, vind je verschillende kasten, tafels, en andere tijdloze objecten welke vakkundig zijn gerestaureerd.

Positieve reviews

Ons streven is om van ieder project een succes te maken, ook al is iedere situatie weer uniek. Op onze review pagina kun je verschillende succesverhalen en beoordelingen teruglezen van onze klanten. Naast de ervaring met Keukenmatch Sittard zie je tevens een aantal foto’s van de keukens zodat je zelf inspiratie kunt opdoen. In onze showroom hebben wij tientallen opstellingen staan waar je nog meer ‘feeling’ kijgt bij wat er allemaal mogelijk is. De mogelijkheden zijn ongekend!

★★★★★

99% van onze klanten is tevreden