KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews

Greeploze keukens, modern en stijlvol...

Moderne greeploze keukens

Bij KeukenMatch kun je een moderne greeploze keuken kopen. Wij ontwerpen hem gratis voor je!

Hoe ziet een moderne greeploze keuken eruit

Een moderne greeploze keuken heeft een strak design en straalt daardoor ook rust en ruimtelijkheid uit. Het oogt overzichtelijk en zorgt voor een gevoel van eenheid.

Welke kleuren worden gebruikt

Deze keuken is beschikbaar in tal van  kleuren. Denk hierbij aan hoogglans wit, zwart, grijs, donkerbruin, houtlook, en zelfs echte houten frontpanelen een een robuuste structuur. Meer weten over de houten fronten? Kijk dan op onze pagina over Robuust maatwerk.

Wat zijn de specifieke kenmerken

Wil je een moderne greeploze keuken, dan kun je kiezen uit verschillende systemen. Welke je kiest is vooral een kwestie van smaak.

  1. Onzichtbare greeplijsten; deze lijsten zijn subtiel achter de fronten verwerkt, waardoor ze greeploos lijken. Bij dit systeem wordt de lade of front iets lager gemonteerd dan het werkblad. Dit is een handig systeem voor fronten die bijvoorbeeld wat vlekgevoeliger zijn. Greeplijsten heb je in diverse kleuren, zoals wit, zwart, magnolia, grijs en rvs.
  2. Push to open: bij deze mechanische techniek worden deuren, laden en korven moeiteloos geopend door zachtjes op het front te duwen. Ideaal als u bijvoorbeeld uw handen vol heeft. Deuren en laden worden eenvoudig gesloten door deze zachtjes dicht te drukken. Deze techniek wordt ook wel tip-on genoemd.

Om te voorkomen dat deuren of laden te hard dicht doet, zijn al onze greeploze keukens standaard voorzien van een soft-close systeem. Een dempingstechniek dat ervoor zorgt dat deuren en laden langzaam sluiten en de keuken niet beschadigd.

Waar komt het design oorspronkelijk vandaan

Greeploze keukens zijn immens populair en is erg geliefd onder architecten. Dit heeft te maken met de strakke belijningen. Deze keukenstijl heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt.

Wat zijn veel voorkomende materialen

Iedere frontsoort die wij in ons assortiment hebben is geschikt voor zowel met greep als greeploos. Van kunststof, rvs tot echt hout.

Bij welk interieur pas een greeploze moderne keuken

Deze keukenstijl past perfect bij een modern of industrieel interieur.

Hoe zit het met de prijs en mogelijkheden

Over het algemeen is een greeploze keuken duurder in vergelijking met een keuken met greep. Dit
heeft alles te maken met de techniek die bij een greeploze keuken komt kijken.  Maar ook hierbij geldt dat we voor elk budget een passende oplossing hebben, ook voor greeploze keukens.

    Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

    Bespreek alle mogelijkheden met een ervaren keukenadviseur die alle tijd voor je heeft!

    Afspraak    

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]