KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews

Wie zijn wij?

Roger

Eigenaar & Keukenontwerper & Controlfreak 😉

Wat is je favoriete gerecht?
Er is maar weinig dat ik niet lust, maar voor heerlijke verse Sushi mag je me wakker maken!


Wat zijn je hobby’s
Voetbal, zelf spelen (inmiddels bij de veteranen), voetbaltraining geven, vakantie (liefst zo vaak mogelijk,….lekker buiten in de natuur en heerlijk eten: genieten van de familie en vrienden)

 

Wat vind je het leukste aan je werk
Het gehele proces van luisteren naar de wensen van de klant/inmeten, ontwerpen, creëren en aansturen van de monteur: uiteindelijk een heel mooi resultaat opleveren.

Wil

After Sales, Rots in de branding & Opa van 6 kleinkinderen

Wat is je favoriete gerecht?
Ik houd eigenlijk van alles wat mijn vrouw kookt, lekkere Hollandse kost. Maar ik ga ook geregeld uiteten. Dan kiezen mijn vrouw en ik meestal verschillende kleinere gerechten (voorgerechten) en die delen we dan.

Wat zijn je hobby’s
Ik houd van schilderen, al doe ik dat niet meer vaak. Ik heb het te druk nu met de kleinkinderen, waar we geregeld op passen. Dan wordt er gevoetbald en spelletjes gespeeld, maar ook wordt er getekend, geknutseld en serieuze hutten gebouwd in de tuin. Ik houd ook erg van wandelen en ga er dan ook regelmatig op uit samen met mijn vrouw.

Wat vind je het leukste aan je werk
Het is bijzonder om samen met mijn zoon en schoondochter in het bedrijf te werken. Ik vind het fijn om te zien hoe iedereen zich op zijn manier inzet. Het allerleukste vind ik de thuis bezoekjes bij de klant. Na oplevering van een keuken breng ik waar mogelijk een bezoekje aan de klant. Op deze manier komen we te weten hoe onze klanten onze zaak ervaren. Of ze goed geholpen zijn bijvoorbeeld. Ik merk dat mensen dat heel erg waarderen. Als er nog vragen zijn of een probleem, dan pakken we dat meteen op. De klant wordt dan meteen geholpen en wij zelf ook, want de klantbeoordelingen zijn goud waard!

Wendy

Afdeling Vintage & Social Media & Administratie

Wat is je favoriete gerecht?|
De zelfgemaakte frietjes van opa Loek!
De lunch is denk ik wel mijn favoriete eetmoment. Je kunt daar zo lekker in afwisselen. Soep vind ik ook altijd lekker, als het maar vers gemaakt is en het liefste met heel veel ‘van alles en nog wat’ erin. Tja eigenlijk lust ik best veel, ik houd van variatie, maar  ik moet echt NIKS van koriander hebben, zo smerig.

Wat zijn je hobby’s
Ik houd van interieur en van natuur. Ik vind het heerlijk als we een familiedag hebben, lekker een wandeling maken, lunchen buiten de deur. Natuurlijk houd ik van vintage, mijn werk is mijn hobby! Ik vind het heerlijk om op pad te gaan en de mooiste pareltjes tussen de kasten en ander antiek te ontdekken.

Wat vind je het leukste aan je werk
Uhm, eigenlijk heb ik zelf mijn baan gecreëerd. Het is ontzettend afwisselend. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is heel fijn om in een familiebedrijf te werken. Daarnaast ben ik altijd wel met iets nieuws bezig. Social Media voor ons bedrijf vind ik ontzettend leuk. Maar het allermooiste is natuurlijk het zien van het eindresultaat van een keuken, gecombineerd met een van mijn vintage parels.

Glenn

Keukenontwerper & Allround servicemedewerker

Keukenontwerper & Allround servicemedewerker & Ploegleider MEXX-Watersley International Women’s Cycling Team

 

Wat is je favoriete gerecht?
Wortelstamppot  mmmmm

 

Wat zijn je hobby’s?
Fietsenrennen, ploegleider dames team.

Ik vind het mooi om deel uit te maken van een volledig team en een bijdrage te leveren in de mooie resultaten.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?
Afwisseling in de werkzaamheden. Contact met klanten -Leveranciers . Ik vind het een leuke uitdaging om een mooi product neer te zetten en een tevreden klant te hebben.

Donné

Keukenontwerper & groot koffiegebruiker

Wat is je favoriete gerecht?

Een specifiek gerecht heb ik niet. Mij maak je blij met een goed stuk vlees en portie frietjes. Een lekkere Steak, tournedos of entrecote bijvoorbeeld.

 

Wat zijn je hobby’s

Als ik niet aan het klussen ben in en rondom mijn huis probeer ik  af en toe tegen een balletje te trappen. Momenteel geniet ik echt van mijn twee geweldige dochters. Marloes en ik zoeken altijd naar leuke vaak simpele dingen om samen te ondernemen met de kinderen .

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

De administratie!!  uhhh nee dus.. De ideeën van de klant omzetten in een concreet plan. Uiteraard geef ik daarnaast advies, en vind het dan ook leuk en waardevol als er een goede mix ontstaat tussen ideeën van de kant en het advies van mij.

Rinaldo

Keukenontwerper & Italiaans & Gezellig

Wat is jouw favoriete gerecht?

Mijn favoriete gerechten zijn hahaha heb er meerdere kan niet kiezen 1 PASTA AL FORNO, gevulde Italiaanse  paprika’s ( kan niet missen he italiano 😉 )

Een specialiteit van mijn vrouw: gevulde kipfilet met mozzarella in de oven (knoflook, oregano, olijfolie en gewikkeld in gedroogde spek )

Wat zijn je hobby’s

Hobby’s heb ik niet echt, hou wel van lekker koken, daar kan ik mits ik de tijd voor heb wel van genieten. ( druk gezinnetje 😉 )

Wat vind je het leukste aan je werk?

De onbevangenheid in mijn werk maakt het heel leuk elke klant is anders, elke keuken is anders, niets is het zelfde. Ik geniet ervan als ik de klant kan laten glimlachen nadat ik de keuken heb ontworpen en dat ze vertrouwen hebben in mijn advies/begeleiding omtrent de keuken.

Een ontwerp van Rinaldo

Klant had veel ruimte waardoor ik de keuken mooi vrij kon plannen en een groot eiland greeploos kon plaatsen van 4mtr lang en 1.20mtr breed.

Met een kastenwand ingebouwd zwevend in een koof/kolom.

Roy

Keukenontwerper & (amateur) Kok

Wat is je favoriete gerecht?
Ik hou van…..Andijviestamppot met spek en een gehaktbal… 😊

 

Wat zijn je hobby’s
Koken en motorrijden

 

Wat vind je het leukste aan je werk
Geen een dag hetzelfde, met mensen bezig zijn, de vrijheid in werk en ontwerp

foto van Ron Philips bij I-kook Sittard Keukenmatch

Ron

Planner

Wat is je favoriete gerecht?
Alles wat op de BBQ kan!

Wat zijn je hobby’s?
Ik hou van fotografie, hoofdzakelijk sportfotografie. Daarnaast ben ik ook geregeld te vinden langs de voetballijn van een van onze jongens. Samen met mijn partner Chantal ben ik trotse ouder van Cas en Vic.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De afwisseling! Het ene moment sta ik in het magazijn om te controleren of de keukens die naar onze klanten gaan, compleet zijn. Het andere moment help ik mee met het tillen van een werkblad. Tevens ben ik handig met computers, dus die planning zit bij mij wel goed!

Marc

Keukenmonteur

Wat is je favoriete gerecht?
Heb ik eigenlijk niet, maar gewone aardappelen, groente en vlees gaat er wel in.

Wat zijn je hobby’s?
Nog het een en ander klussen aan het huis en tuin.
Schutterij waar wij als gezin en familie zeer actief in zijn. Uitstapjes maken met het gezin geniet ik erg van.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het monteren  van een keuken. In het voortraject hebben de  klanten alleen de keuken op papier gezien. Blijdschap is vaak van het gezicht af te lezen. Naar huis gaan en wetend dat de klant blij en tevreden is.

Agnes

Medewerkster Klantenservice

Wat is je favoriete gerecht?

Ik vind bijna alles lekker. Alle zelfgemaakte stamppotten en lekkere Hollandse gerechten kan ik echt van genieten😉, maar oosterse gerechten zijn zeker ook favoriet.

Wat zijn je hobby’s?
Koken, bakken, sporten, skiën en op vakantie met het gezin.

Wat vind je het leukste aan je werk?

De klanten tevreden stellen geeft mij veel voldoening in deze job en tevens de vrijheid die we hebben om zelfstandig te werken.