KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews

Landelijke moderne keukens, strak en robuust.

Landelijke moderne keukens

Bij KeukenMatch kun je een landelijke moderne keuken kopen. Het ontwerp doen wij vrijblijvend!

Hoe ziet een landelijke keuken eruit?

Comfort, een vleug ambacht en buitenleven zijn kenmerken die passen in het plaatje van een landelijk moderne keuken.

In een echte landelijke keuken zien we vaak kadermodellen of gegroefde deuren, maar de landelijke keuken zien we steeds vaker in een modern jasje. Een greeploze, strak belijnde, met robuust hout afgewerkte keuken past bijvoorbeeld erg goed!

Welke kleuren worden gebruikt

Gebroken wit, al dan niet gecombineerd met grijs en natuurhout. Dit geeft de keuken warmte en sfeer. Je kunt de keuken speels maken door de achterwand te bekleden met een frisse (bijvoorbeeld azuurblauw) wandtegeltje.

Wat zijn de specifieke kenmerken

Hout is onmisbaar in deze keuken. Een warme sfeer, met karakteristieke details. Deze keuken is ook uitermate geschikt om te combineren met vintage, zoals een oude werkbank bijvoorbeeld.

Waar komt het design oorspronkelijk vandaan

Landelijke keukens kennen hun oorsprong in het platteland. Het buitenleven, de nostalgie, comfort en ambacht staan in deze keuken centraal. De landelijke keuken wordt steeds moderner. Maar een aantal objecten zijn wel kenmerkend. We zien bijvoorbeeld vaak een robuust fornuis terug in een landelijk ontwerp. Maar ook de combinatie met natuurlijke elementen of een vintage houten meubel zoals een voorraadkast.

Wat zijn veel voorkomende materialen

Natuurlijke materialen en pure bouwmaterialen. Maar vergeet vooral ook niet de accessoires, zoals een robuuste wasbak of een fornuis.

Bij welk interieur pas een landelijk moderne keuken

Vaak wordt gedacht dat een landelijke keuken alleen past in een oud boerderijtje ergens op het platteland. Maar een landelijke woonstijl zien we steeds vaker voorbij komen, een landelijke inrichting is en blijft populair. Tevens merken we dat we steeds minder vaak in hokjes geduwd willen worden. Landelijk is weer goed te combineren met modern of industrieel. Heb je een royale woonkamer, dan is een leefkeuken in een landelijke woonkamer een gouden zet.

Hoe zit het met de prijs en mogelijkheden

Zoals bij iedere keukenstijl geldt, is het antwoord op de vraag ‘wat kost een keuken’ lastig te beantwoorden. Het ligt geheel aan de opties die je kiest. Er is zo ontzettend veel mogelijk.

De prijs van een nieuwe keuken wordt opgebouwd uit verschillende kostenposten. Een keuken bestaat namelijk uit verschillende onderdelen: boven en onderkasten, keukendeurtjes en lades, handgrepen, aanrechtblad, spoelbak, (inbouw)apparatuur en kraan. Al deze onderdelen zijn te koop in verschillende materialen, afwerkingen, en van verschillende merken. Elk met hun eigen prijskaartje. Globaal gezien ziet de kostenopbouw van een keuken er zo uit: 40% keukenkasten, 40% apparatuur en 20% aanrechtblad.

Wij hebben keukens in allerlei prijscategorieën. De prijs van de keuken is bij ons onderdeel van het geheel en is afhankelijk van ontzettend veel factoren, zoals bijvoorbeeld de keuze van het merk apparatuur of de materiaalkeuze van een aanrechtblad. Natuurlijk is de prijs belangrijk, want het moet passen binnen het budget. Maar men vergeet vaak dat de levensduur van een keuken afhankelijk is van kwaliteit en service. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste keuken tegen het beschikbare budget kunnen leveren.

    Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

    Bespreek alle mogelijkheden met een ervaren keukenadviseur die alle tijd voor je heeft!

    Afspraak    

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]