When dreams become true augustus 29, 2017 – Geplaatst in: Overig

Let’s do what we love!

Mijn man zit al jaren in de keukenbranche. En nee, ik ben niet getrouwd met een ‘strak in het pak getrokken kerel met gladde verkooppraatjes’. De reden waarom ik zo ontzettend veel van hem houd, is omdat je altijd met de echte Roger te maken hebt. Of je hem nou thuis treft, op het voetbalveld of in onze winkel, hij komt zijn afspraken na. Lucky me!

Al een aantal jaren droomde hij van een eigen winkel. Ik heb er nooit aan getwijfeld, ik wist gewoon dat hij daarvoor in de wieg was gelegd. En stiekem droomde ik verder. Ikzelf ben namelijk ook geen ‘stil zitter’.

Let me introduce myself: Wendy, 33 jaar, getrouwd met Roger, mama van 2 allerliefste kids (Flo 4 en Djek 1) én eigenaresse van de webwinkel Wendy’s Little Vintage. Ik droomde van een loods waar ik mijn toffe vintage kasten, kinderbedjes en ander bijzonder vintage meubilair kon opslaan. En als je dan toch aan het dromen bent, ik droomde van een ruimte die ik mooier mocht maken.
‘Ik ben geen designer, ik kan gewoon heel goed visualiseren.’ 

Gooi de keukens en Wendy’s Little Vintage door elkaar en je krijgt ‘Keukenmatch’.

Keukenmatch is onze droom. Een plek waar wij, samen met ons team met liefde werken. Bijzonder mooie keukens in een bijzonder mooie setting. Mijn robuuste oude ladekast, naast een hypermoderne keuken. Ja het kan! En ja, het is echt heel gaaf!

En zo werken we iedere dag keihard aan onze droom, die steeds mooier en mooier wordt. Roger zorgt voor de mooiste keukens en ik creëer de warme sfeer.
Natuurlijk ben je altijd welkom om eens langs te komen, maar het liefste werken wij op afspraak. Dat kan heel simpel via onze website.

Don’t let your dreams be dreams,
Wendy

« Recept: bloemkoolcurry met kokosmelk
Voor iedereen die van industrieel houdt »