Voor iedereen die van industrieel houdt augustus 29, 2017 – Geplaatst in: keukens

Waar haal je die spullen vandaan?

Je kent het wel. Het is een lazy zondagmiddag en met een lekkere kop koffie en een interieurmagazine op schoot lig je op de bank.
Zo’n beetje iedere foto uit het magazine spreekt je aan. Perfect gestylde ruimtes, die het wow-gevoel bij je opwekken. Van die plaatjes waarin je kunt dwalen en verdwalen. Je denkt nog even… ‘ o dat zou ik ook wel willen ‘ of ‘ als we ooit verhuizen dan…’ en precies op dat moment komt er een soort stemmetje dat zegt ‘keep on dreaming’.

Want waar haal je die spullen vandaan?

En precies daar…op dat moment, daar ontstond mijn plan om het als keukenzaak anders te doen.

Durf onverwachte combinaties te maken, dan wordt het pas echt leuk!

Als keukenzaak is het lastig om onderscheidend te zijn. Overal roepen ze de mooiste keukens te verkopen met de beste service. En dan zijn er nog een hoop die zeggen dat ze de goedkoopste zijn. Tja, feit blijft dat ze er in eerste instantie allemaal veelal hetzelfde uitzien.

Wij gaan de primeur maken! (tromgeroffel….) 

En daar zijn wij enorm trots op. We verkochten naast ons huidige assortiment al vintage kasten en tafels. Maar nu zijn we bezig met het ontwerp van een nieuwe en exclusieve keuken voor in onze showroom, waar modern en vintage elkaar ontmoeten.

Industrieel, Vintage, Modern, Tijdloos, Robuust en Sfeervol

Ergens in Frankrijk vonden we een hele oude werkbank. Dat er veel op gewerkt is, is duidelijk zichtbaar aan de groeven in het dikke, houten blad. Ik was op slag verliefd. 

Deze oude werkbank wordt momenteel omgetoverd tot een keukeneiland. Dit gaan we combineren met een moderne keuken, voorzien van luxe apparatuur.

Ik kan haast niet wachten om het eindresultaat straks aan jullie te laten zien!

Ook wordt onze website uitgebreid met het assortiment aan vintage spullen. Alles wat past bij een keuken, kom je hier tegen!
Op deze manier kunnen we nog meer wensen in vervulling laten gaan!

Heb je nu al bepaalde ideeën over jouw toekomstige keuken? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Don’t let your dreams be dreams,
Liefs, Wendy

Wil je weten hoe je bepaalde sfeer in je keuken kunt aanbrengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Natuurlijk ben je altijd welkom om eens langs te komen, maar het liefste werken wij op afspraak. Dan weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben. O ja, bij ons zijn kinderen en zelfs uw hond ook van harte welkom!

Tot gauw, bij Keukenmatch / I-Kook in Sittard!

Keukenmatch is ook wel bekend als I-kook Sittard. Wendy runt samen met haar man Roger een gave keukenzaak en daarnaast is ze eigenaresse van Wendy’s Little Vintage. Ze is moeder van twee kinderen (Flo 4 jaar en Djek 2 jaar). Middels haar blog neemt ze je mee in hun leven. 

« When dreams become true
Hoe en extra klantbezoekje goud waard werd »