Blog: Time to shine januari 29, 2018 – Geplaatst in: blogs en recepten – Tags:

Time to shine!

I know, long time ago! Maar ik ben van mening dat je alleen iets moet delen als je ook iets te melden hebt. En eigenlijk heb ik heel veel te melden. Want als ik even terug denk aan het afgelopen jaar, dan ben ik met zoveel projecten bezig geweest.

Onze klantenkring blijft groeien en groeien en daar ben ik enorm trots op. Ik zie van heel dichtbij hoe mijn Roger zich door niemand laat tegen houden en een geweldig resultaat boekt. We hebben een fijn team en het doet werkelijk goed om mensen te zien genieten.

Een aantal weken geleden was het moment daar. Ik liep door onze winkel, waar ik net een aantal antieke kasten had neer gezet. Onze kinderen had ik bij me, ze renden naar papa en vervolgens naar opa. Een gevoel van warmteoverviel me. Potverdorie Wiebel, jij hebt niet stil gezeten de afgelopen jaren. (it’s all in the name…voor de mensen die mij wat minder goed kennen, het is mijn bijnaam die ik enkele dagen nadat ik uit het ei kwam al heb gekregen)

Potverdorie Wiebel, wordt het niet eens tijd om te stoppen met jezelf verstoppen?

Want o jee, wat ben ik daar goed in, mezelf kleiner maken. Hoe vaak ik met de gedachte heb gelopen ‘ja ik kan wel hoteldebotel raken van een antieke kast, maar zit de rest van de wereld daar op te wachten?’ En heel eerlijk: Ik zit ook niet te wachten op de rest van de wereld, alleen op die groep mensen die deze ambacht waarderen. Op mensen die verrast willen worden, die nieuwsgierigzijn naar het verhaal dat een antiek pareltje met zich meebrengt. Op mensen die echt iets unieks willen.

So this was my wake up call!

Het moment dat ik onze kinderen door de winkel zag rennen, was het net alsof ik mezelf zag. Flo het creatieve, vrolijke, zachtaardige, liefste meisje en Djek het gevoelige, maar o zo bijzonder mooie manneke. En ineens wist ik wat me te doen stond, namelijk kappen met het meest nuttelozemeest energie-slurpende way of life, namelijk ‘onzekerheid’.

Ik ben een dromer, maar ook een harde werker die haar dromen realiseert. En dat is iets wat ik mijn kinderen graag wil laten zien. Alles is mogelijk.

Naast het keuken-inspiratieboek heb ik een vintage-inspiratieboek opgesteld. Binnenkort is deze gratis te downloaden via onze website. YES!
Ik heb weer prachtige antieke kasten ingekocht, die de komende weken worden gerestaureerd en geplaatst! En ik ben super actief op social media.

Dus volg je ons niet niet…absoluut nu meteen gaan doen
😉 Instagram, Facebook, Pinterest #keukenmatch

Don’t let your dreams be dreams,
Liefs, Wendy

Tot gauw, bij Keukenmatch / I-Kook in Sittard!

Keukenmatch is ook wel bekend als I-kook Sittard. Wendy runt samen met haar man Roger een gave keukenzaak waar zij verantwoordelijk is voor de Administratie, Social Media en Vintage Design. Ze is moeder van twee kinderen (Flo 5 jaar en Djek 3 jaar). Middels haar blog neemt ze je mee in hun leven. 

« Blog: Een bijzonder verhaal van mijn broer
Recept: kliekjes-groente-soep »