Blog: Corona vrije werkplekken maart 28, 2020 – Geplaatst in: blogs en recepten, Overig

Corona vrije werkplekken

Lieve mensen,

Thuiswerken, het is een uitdaging. Terwijl ik dit schrijf, hoor ik dat onze jongste van 1,5 iets uitspookt in de keuken, maar ik negeer het maar even. Voor zover ik weer liggen messen en scharen op veilige afstand.
Echter de kans is groot dat ze zo meteen het bakje van onze kat heeft leeg gegeten.

Hoe is het met jullie?
Het valt me op dat we vaak de vraag krijgen;

‘Hoe doen jullie dat nu met de verkoop van keukens in deze Corona hectiek?’ 

Het antwoord is, nou zo;

 

Wij hebben Corona vrije werkplekken ingericht. Het ziet misschien een beetje apart uit, zo’n extra gastentafel op afstand, maar het is een prima oplossing. Onze klanten kunnen op veilige afstand via het grote scherm meekijken naar het ontwerp van hun nieuwe keuken. Zelfs voor de meegebrachte kinderen is er plekje waar ze veilig kunnen zitten en zich lekker kunnen vermaken.

We kiezen er nu bewust voor om, waar mogelijk, voorafgaande aan een afspraak in onze winkel, eerst bij klanten thuis te gaan inmeten. Op deze manier verkorten we de tijd van het winkelbezoek. Goed voor onze klanten, kinderen en onze medewerkers. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor drukte in onze winkel, want wij werken hoofdzakelijk op afspraak.

Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een afspraak via (video) bellen plaats te laten vinden.
Dus…ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Bel ons gerust! Wij plannen dan een telefonische afspraak in en vragen je om alvast de maten en eventueel foto’s van de ruimte waar de toekomstige keuken komt te staan, aan ons door te sturen.

Vanaf volgende week gaat ook het beeldbellen live, daar zijn we achter de schermen nu druk mee bezig.  Fijn weekend iedereen.

Het ging overigens toch niet helemaal goed in de keuken met onze peuter….

Tot slot:

We houden ons aan de richtlijnen zoals voorgeschreven door het RIVM en zullen maatregelen treffen zodra deze worden aangepast. De hygiëne in onze winkel staat op scherp.

Heeft u nog vragen?
Mail info@keukenmatch.nl of bel 046-3030081.

Heel veel liefs en een positieve groet,
Team Keukenmatch / I-Kook Sittard

Don’t let your dreams be dreams,
Liefs, Wendy

Wij zijn ook te volgen op Instagram, Facebook & Pinterest!
Tot gauw, bij Keukenmatch / I-Kook in Sittard!

Keukenmatch is ook wel bekend als I-kook Sittard. Wendy runt samen met haar man Roger een gave keukenzaak waar zij verantwoordelijk is voor de Vintage Design, Social Media en de Administratie. Ze is moeder van drie kinderen (Flo 7 jaar , Djek 5 jaar en Tone 1 jaar)  Middels haar blog neemt ze je mee in hun leven. 

« Recept: Oma’s stroganoff (vega)
Recept: Tortellini kippensoep (maaltijdsoep) »