KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Mevr. Mostert

We zijn blij dat onze architect Leon Moonen jullie hebben aanbevolen als keukenstudio. De samenwerking met Rinaldo en Roger was professioneel. Ze hebben me heel goed geadviseerd. Met name dat ik niet ben overdonderd en ik in alle rust mijn vragen kon stellen en dit meteen gevisualiseerd werd heeft me doen beslissen de keuken meteen bij jullie te kopen. Doordat we het advies van Rinaldo opgevolgd hebben om een kookplaat met geïntegreerde afzuiging te nemen hebben we geen gewone afzuigkap meer en  komen de balken in het plafond echt tot zijn recht.

Het advies van Dean om de kookplaat centraal op de twee ladekasten te zetten, dit in tegenstelling tot het advies van de architect, zijn we gelukkig gevolgd. Er is genoeg afzetruimte en Dean heeft ervoor gezorgd dat de ladekasten waar de geïntegreerde kookplaat met afzuiging in is gekomen, optimaal als bergruimte benut kan worden. Ook Dean is een fijn persoon, werkt rustig door en komt tijdens zijn werk met goede ideeën die hij meteen met mij overlegd en de gekozen oplossing meteen uitvoert.

Ik ben door de professionaliteit die jullie in de praktijk brengen, gecharmeerd. Dit ben ik nog niet vaak tegen gekomen.

Het resultaat is fantastisch geworden. Bedankt.