Keukentip: de beste vliegenvanger! juli 29, 2019 – Geplaatst in: blogs en recepten, keukentips

Keukentip: de beste vliegenvanger

 

 

 

🍉🐝🍇🐝🍈🐝 bye flye 🍉🐝🍇🐝🍈🐝

Inmiddels kan ik me expert noemen op het gebied van fruitvliegverwijderaar. Hierbij deel ik mijn beste tips:

– Wij hebben een klein afval bakje voor het gft, dat wordt meerdere dagen per dag geleegd, ook al is het niet vol. Eerst stond het op het aanrecht, maar inmiddels is het verstopt onder de gootsteen in het keukenkastje. Geen fruit in huis is geen optie, maar zorg wel dat je fruitafval zo snel mogelijk in de GFT kliko verdwijnt.
– Sinds afgelopen zomer heb ik van die vliegenvangers in de vorm van plakstrips . Deze plak je op het raam. In een mum van tijd zie je je vangst. Oke, ik geef toe, niet altijd een fraai gezicht, maar het werkt wel. Wat mij betreft veel beter dan die homemade potjes met een zoet goedje in waar je die beesten juist door aantrekt.

 

 

« Keukentip: geen dode planten meer wanneer je op vakantie bent
Recept: Flinke pan groente-linzensoep »