Blog: Van lovestory tot familiebedrijf september 22, 2020 – Geplaatst in: blogs en recepten, Overig – Tags: , , , , ,

Van lovestory tot familiefilm

 

‘Schat, ik denk toch dat we Oscar eens moeten vragen’, zei ik een paar maanden geleden tegen mijn man. Oscar is een hele goede vriend van ons en heeft een eigen bedrijf genaamd Koekoekfilm. (https://koekoekfilm.nl/)

Als ik mensen vertel dat wij een familiebedrijf runnen krijg ik vaak de reactie ‘oh dat zou ik echt niet kunnen hoor, met mijn partner of schoonvader in hetzelfde bedrijf’. Had je mij dat 10 jaar geleden gevraagd, dan had ik waarschijnlijk zo’n zelfde reactie gegeven. Nu weet ik niet beter en vind ik het ontzettend leuk. Ik zie en ervaar wat de kracht is van een familiebedrijf. Het is echt een onderdeel van ons leven en we zijn er 24/7 mee bezig. Ik kan eigenlijk zelf niet uitleggen wat dat inhoud. Een tijdje geleden had ik een afspraak met Frieda, oprichtster van Textbyfrieda. Frieda heeft als een ware ‘woordentovenaar’ ons verhaal in schrift vast gelegd en het klopt gewoon, ieder woord en iedere zin. (https://textbyfrieda.com/) Deze storytelling is terug te lezen op onze website.

De beelden gemaakt door Koekoekfilm sluiten perfect aan op deze storytelling. Oscar volgde ons een aantal dagen en legde ons vast op een hele persoonlijke, rauwe en pure wijze. Wat je niet ziet is het perfecte plaatje.
Toen ik voor het eerst de beelden zag, dacht ik…’jeetje Wendy, lekker professioneel ben je, had je niet even al dat speelgoed en andere overbodige spullen in de garage kunnen gooien?’ Maar die gedachte maakte vrijwel meteen plaats voor ontroering, want dat was er! Wat een geweldige beelden. Juist dit is waar we voor staan voor eerlijkheid en oprechtheid!

Je ziet onze gezellige chaos aan de ontbijttafel en een weg rennende peuter op het moment dat ik wil vertrekken, maar ook mijn passie voor vintage. Je ziet een hardwerkende Roger in onze keukenstudio, die afschakelt wanneer hij met de kinderen op het voetbalveld staat en je ziet een onmisbare opa waar de trotsheid van af spat op het moment dat hij het over zijn kleinkinderen heeft.

Bijzonder toch? Zo’n familiebedrijf. Eigenlijk zijn we hier met het team een grote familie. Iedereen heeft een enorm groot hart voor de zaak en dat maakt ons als eigenaar nog trotser en dankbaarder. Er wordt gelachen en soms gehuild, er worden grapjes uit gehaald en soms kunnen we elkaar niet luchten of zien (maar gelukkig zijn die laatste momenten maar zeldzaam)

Nieuwsgierig geworden naar de prachtige beelden? Je vindt ze hier https://keukenmatch.nl/bedrijfsfilm-ons-verhaal/

Nog vragen?
Mail info@keukenmatch.nl of bel 046-3030081.

Heel veel liefs,
Team Keukenmatch / I-Kook Sittard

Don’t let your dreams be dreams,
Liefs, Wendy

Wij zijn ook te volgen op Instagram, Facebook & Pinterest!
Tot gauw, bij Keukenmatch / I-Kook in Sittard!

Keukenmatch is ook wel bekend als I-kook Sittard. Wendy runt samen met haar man Roger een gave keukenzaak waar zij verantwoordelijk is voor de Vintage Design, Social Media en de Administratie. Ze is moeder van drie kinderen (Flo 8 jaar , Djek 5 jaar en Tone 1 jaar)  Middels haar blog neemt ze je mee in hun leven. 

 

« Recept: pita visshoarma
Recept: Salade van rode bietjes, tuinbonen en spek »