Als je merkt dat er iets moet veranderen augustus 29, 2017 – Geplaatst in: keukens

Als je merkt dat er iets moet veranderen

De laatste tijd voelde ik me iets onrustig. Ik kon er de vinger niet op leggen, maar ik wist wel dat ik er iets mee moest. Ik was mijn identiteit kwijt.

Ik kom vanuit Wendy’s Little Vintage, waarbij ik me bezig houd met het creëren van vintage kinderkamers, vervolgens ontstond Keukenmatch, een samensmelting van vintage en onze keukenzaak. In vele opzichten eenperfecte combinatie en dus een goede keuze, maar ik schommel daar nu wel een beetje tussen in.

Waar een vakantie al niet goed voor is

Een agriturismo, de zon, eenvoud, omringd door bergen, verrukkelijk eten, wijn, vriendelijke mensen en ons prachtige gezin. Zoet sappig? Best wel, maar ik hou er van.

Maar daar in het mooie Italië kon ik eens van een afstand terug blikken op ons leven. En potverdorie, we hebben het toch maar even geflikt.

But what if I fall

Als ik nadenk, zijn de beste keuzes,  juist degene waar ik het meeste angstvoor had. Het waren keuzes gemaakt vanuit gevoel. Waarbij het stemmetje in mijn hoofd riep ‘Weet je het wel zeker? Daar zit toch niemand op te wachten?’.

Roger en ik sparren geregeld. Filosoferen is denk ik een beter woord. Filosoferen over de weg die we verder gaan vervolgen. En een ding is zeker, we wandelen niet, maar gaan dansend over onze weg. De kracht van ons familiebedrijf is, dat we onze visie blijven vast houden. We volgen niet de massa. Ons vintage assortiment krijgt een steeds belangrijkere rol in de winkel. En steeds meer mensen waarderen dit!

Ik ga ook het bloggen weer oppakken. Want stiekem vind ik het leuk en er waren zelfs mensen die mijn blogs misten! Dat is ruig, nee echt ik meen het!

Want daar in Italië, met de prachtige vergezichten, kregen mijn gedachtes weer de ruimte. Wendy volg je gevoel... ook met bloggen.

‘What if I fall?
Oh, my darling, what if you fly?’ 

Don’t let your dreams be dreams,
Liefs, Wendy

Tot gauw, bij Keukenmatch / I-Kook in Sittard!

Keukenmatch is ook wel bekend als I-kook Sittard. Wendy runt samen met haar man Roger een gave keukenzaak en daarnaast is ze eigenaresse van Wendy’s Little Vintage. Ze is moeder van twee kinderen (Flo 5 jaar en Djek 2 jaar). Middels haar blog neemt ze je mee in hun leven. 

« Hoe een droomkeuken tot stand komt
Mijn 5 tips voor een beetje meer ZEN in het moederschap »