KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Fam. van Pruissen

Een flinke verbouwing bij de familie van Pruissen uit Cuijck, maar daardoor zoveel meer ruimte gewonnen in hun gezellige woning in Cuijk! Een hoogglans alpine wit gelakte keuken met roestvrijstalen greeplijst.

Doordat de muur van het halletje weg gehaald kon worden, ontstond er ruimte voor een spoeleiland met een barretje. De meterkast is direct weg gewerkt achter hoge kasten.

De klant zei het volgende:

Onze ervaring is dat er bij ons thuis en daarna in de winkel ruim de tijd genomen is om samen met ons en keuken op maat te maken. Door de verbouwing werd onze keuken ineens en stuk groter en jullie hebben ons er goed bij geholpen om een mooie inrichting te maken.

Gezien ons gebruik hebben wij veel kastruimte nodig en de oplossing met 4 kasten waarbij in 1 kast de meterkast is weggewerkt is erg mooi geworden.

We zijn erg blij met het resultaat.

Familie van Pruissen uit Cuijk

keuken gekocht bij I-Kook Sittard, Keukenmatch, keukenontwerp, positieve klantervaring, keukenopstelling, hoogglans wit, alpine, lak keuken gekocht bij I-Kook Sittard, Keukenmatch, keukenontwerp, positieve klantervaring, keukenopstelling, hoogglans wit, alpine, lak