KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Dhr. Steiner

Om te beginnen ik ben uiterst tevreden over het eindresultaat. Dean (monteur) heeft de planning van Donne, jullie verkoper, omgetoverd tot een plaatje. Ik ben blij dat kennissen van ons getipt hebben naar Keukenmatch / I-Kook Sittard te gaan. Dit was een verademing. Alle tijd werd er voor je genomen en de verkoper was niet opdringerig, hetgeen ik kan hebben.

Dean was al eerder bij ons geweest voor het plaatsen van de afzuigunit. Hij heeft ons meteen waardevolle tips gegeven waarbij we in de voorbereiding van het plaatsen van de keuken veel aan hebben gehad.

Tip: geef aan klanten op de juiste wijze aan hoe het raamwerk in het plafond gemaakt moet worden opdat de monteur de afzuig-unit maar met de afvoerpijp hoeft te verbinden en de afzuig-unit meteen kan monteren. (note van Keukenmatch: we hebben dit meteen intern opgepakt, dank voor de feedback!)

Voor de rest toppie!

Dhr. Steiner

Brunssum

keuken gekocht bij I-Kook Sittard, Keukenmatch, keukenontwerp, positieve klantervaring, keukenopstelling, magnolia, supermat, metalen greep, eiken virgina, neff