KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews

Industriële keukens hebben een robuust karakter.

Industriële keukens

Bij KeukenMatch kun je een industriële keuken kopen! Voor wie de term nieuw is leggen we het hieronder uit…

Hoe ziet een industriele keuken er uit?

Een industriele keuken heeft een robuust karakter. Het is ruimtelijk met vaak een vintage tintje. Het geeft een rauwe, ruige look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog (deels) zichtbaar zijn.  Kies voor een paar grote eyecatchers, zoals een houten keuken met een betonnen werkblad en zwarte accessoires. Of combineer de keuken met een vintage werkbank voor een uniek interieur met karakter. Klik hier voor onze collectie vintage meubels.

Je ziet de industriele woonstijl vaak terug in oude gebouwen of lofts. Het uitgangspunt is een open ruimte waarin de oorspronkelijke constructiedetails duidelijk zichtbaar zijn. Geen strak stuc- en schilderwerk, maar onafgewerkte betonnen of bakstenen muren.

Kleurgebruik

De basiskleuren van dit type keuken zijn sober en bestaan voornamelijk uit wit, zwart, en grijstinten. Door de combinatie met hout, krijgt een keuken een sfeervolle uitstraling en met items in aardetinten kun je er een extra warme twist aan geven. Denk aan legergroene items, cognackleurig, okergeel of juist de accentkleur rood.

De kleuren van de materialen voeren de boventoon, denk aan zwart staal, grijs beton, hout kleur of bruine bakstenen.

Materialen / Uw industriele keuken samenstellen

Keukenmatch biedt veel mogelijkheden om een robuuste en stoere uitstraling, wat zo kenmerkend is aan een industriele keuken, toe te passen in uw keuken. Zo hebben wij verschillende frontkeuzes in diverse kleuren en materialen die perfect bij deze stijl passen, zoals gewalst staal, steenfineer, beton, brons metallic en barnwood (barnwood ism Robuust Maatwerk)

Barnwoord keukenfrontjes


Wist je dat wij een unieke samenwerking met Robuust Maatwerk? Een stoere keuken door ons ontworpen met als finishing touch eiken barnwood keukenfrontjes, vakkundig gemaakt door Robuust Maatwerk. Klik hier voor foto’s van keukens i.s.m. Robuust Maatwerk. Ook te zien in onze showroom!


    Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

    Bespreek alle mogelijkheden met een ervaren keukenadviseur die alle tijd voor je heeft!

    Afspraak    

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]