KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Fam. Boswald

Het was een verademing hoe fijn Wil met ons als klant is omgegaan. We wonen niet direct in de buurt maar Wil is diverse keren bij ons geweest om te overleggen hoe we de keuken het beste zouden kunnen ontwerpen. Het is uiteindelijk een keuken met glazen fronten geworden met een kastenwand en een enorm groot keukeneiland geworden. In het eiland zit een brede spoelladekast, vaatwasser en kookkast met lades. Aan de andere kant 3 enorme dubbele ladekasten waar al mijn spullen in kunnen. Het eiland heeft een 2 cm dik granieten werkblad met aan het begin en einde een stollenwand, ook van graniet, gewoonweg prachtig. Zie ook de bijgaande foto’s.

Het advies van Wil om de motor van de afzuig-unit in de bijkeuken te plaatsen, zijn we uiteindelijk niet gevolgd omdat het geluid van deze afzuigkap minimaal is. De motor zit nu in de koof weggewerkt.

Zowel bij het advies alsook uiteindelijk de realisatie van de keuken hebben we super samengewerkt. Goede en duidelijke prijsafspraken zonder afdingen of een onverwachte meerprijs. Afspraak is bij I-Kook Sittard afspraak, heel verhelderend. Onze installateur had nogal wat foutjes gemaakt. Jullie monteur Dean heeft dit ter plekke en in overleg met ons zeer professioneel opgelost. Wat is dat een vakman en een echt goede reclame voor jullie bedrijf.

Bedankt voor de hele fijne samenwerking.

 

Fam. Boswald