KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
header keukenmatch

HÉT ADRES VOOR DROOMKEUKENS
99% van onze klanten geeft ons ★★★★★

Bekijk alle reviews

Graag stellen we onszelf en ons bedrijf aan je voor!

Wendy: “Thuis in onze keuken is het altijd een gezellige drukte. Een beetje zoals ons leven eruit ziet eigenlijk. Met drie kinderen en een bedrijf te runnen is het vaak een heen en weer gesjees. We kunnen dan ook niet zonder de steun van familie. In de keuken komt alles letterlijk samen. De kinderen komen uit school en vertellen honderduit over hun dag terwijl ik een maaltijd in elkaar zet. Met één hand roer ik in de pan en met de andere jaag ik de katten van het aanrecht. In de keuken beginnen en eindigen we de dag. Het is de ziel van ons huis, daar waar de gesprekken plaatsvinden.”

Een keuken heeft altijd een centrale rol in huis. Maar hoe een droomkeuken eruit ziet, is voor iedereen anders. Als keukenadviseur draait ons werk dan ook grotendeels om het krijgen van een goed beeld van jouw huis en je gezinssituatie. Wij horen graag jouw verhaal en nemen daar alle tijd voor. Alleen dan kunnen we samen een passende keuken ontwerpen, op maat naar smaak én naar jouw situatie. The perfect match!

keukenontwerpen showroom

We roepen altijd dat we een familiebedrijf zijn, maar wat betekent dit eigenlijk? Wat ons betreft zit hierin de kracht van Keukenmatch. Als familie hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en eerlijkheid. We vullen elkaar niet alleen thuis aan, maar ook op de zaak: met Rogers ruime ervaring in de keukenbranche en Wendy’s gave om van een huis een thuis te maken.

We bieden een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan van keukens in verschillende stijlen: van modern tot Scandinavisch en van industrieel tot minimalistisch. Zodra je onze winkel binnenstapt, ervaar je iets unieks. Je voelt de passie voor keukens en interieur met een ziel. We zijn altijd op zoek naar die ene robuuste werkbank of geleefd meubel dat een keuken compleet maakt. De combinatie van keukens in verschillende stijlen met vintage maakt onze zaak uitzonderlijk.

Het familiaire gevoel uit zich tevens in transparantie. Wij zijn graag eerlijk over wat je van ons kunt verwachten. Wij begeleiden je naar jouw unieke droomkeuken en werken vanuit jouw wensen en ideeën, die we voor ieder budget passend proberen te maken. Van onze kwaliteit en service kun je op aan. Zonder poespas en zonder ondoorzichtige kortingen of cadeautjes.

Samen met onze adviseurs zijn wij Keukenmatch. En daar zijn we trots op!

keukenmatch team

    Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

    Bespreek alle mogelijkheden met een ervaren keukenadviseur die alle tijd voor je heeft!

    Afspraak    

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]