KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Lemmens-Hermans

Voor de keuken is mijn eerste huis ben ik ook bij Roger geweest. Roger en Wendy zijn bekenden van ons. Jullie keukenzaak heeft een uitstraling die uitnodigend is. Ook fijn dat er in jullie zaak aan de kinderen wordt gedacht. Er is speelgoed en twee kleine keukentjes waar ze zelf kunnen “koken”. Zo was het voor ons geen probleem dat ons dochtertje erbij was.

Roger had een strak ontwerp gemaakt, maar toen de oude keuken was afgebroken bleek dat de door ons opgegeven maten niet juist waren. Ook de steunmuur die we wilden laten zitten hebben we op advies van Roger aangepast en in plaats van een eiland een semi-eiland genomen zodat de doorloopruimte niet te krap is. Op Pinterest hadden we onze droomkeuken al gezien, zwart mat met houten details.

Dean is de perfecte monteur, heeft diverse keren met ons overlegd en heeft vervolgens onze wensen gerespecteerd en ook zo gerealiseerd. Ook zijn advies om links naast de wijnkoeler een brede wang te plaatsen is in de smaak gevallen.

De sfeer in de keukenstudio wordt mede bepaald door het feit dat er niet naar een budget gevraagd wordt, maar alleen naar de wensen van de klant. Bij jullie wordt ook meteen verteld dat een keukenprijs niet onderhandelbaar is. Dat schept duidelijkheid en vindt de klant fijn.  Past het niet in het budget, dan wordt er gekeken wat er aangepast kan worden aan het design of aan de gekozen apparatuur om uiteindelijk toch uit te komen op de perfecte keuken.

Heel erg bedankt!

Familie Lemmens-Hermans

Limbricht