KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Fam. Kempener

Mijn schoonzus attendeerde me op het feit dat Roger keukens verkocht. We waren al op diverse plaatsen geweest. De ontvangst was prima en het klikte meteen tussen ons.

We vonden het heel fijn dat er meteen duidelijkheid werd geschapen door aan te geven dat er geen korting wordt gegeven, maar dat er een mooie keuken geleverd zou worden voor een interessante prijs en dat er alles aan gedaan zou worden om de klant tevreden te stellen. Nou, hij heeft woord gehouden. Roger is twee keer komen inmeten. Het liefst hadden we graniet gehad maar dat paste niet binnen ons budget, begrijpelijk. Het door ons uitgezochte kunststof werkblad is een heel mooi alternatief. De twee monteurs hebben vakwerk geleverd en ook de service is perfect.

We zijn heel tevreden en bevelen jullie aan bij onze vrienden en bekenden.

Fam. Kempener

keuken gekocht bij I-Kook Sittard, Keukenmatch, grijze keuken, kunststof werkblad, klantervaring, keukens sittard, keukens limburg keuken gekocht bij I-Kook Sittard, Keukenmatch, grijze keuken, kunststof werkblad, klantervaring, keukens sittard, keukens limburg keuken gekocht bij I-Kook Sittard, Keukenmatch, grijze keuken, kunststof werkblad, klantervaring, keukens sittard, keukens limburg