KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Familie Kragting

Omdat I-Kook/Keukenmatch bijna bij ons in de achtertuin ligt lag het voor de hand dat we bij jullie gingen kijken. We hebben kennissen naar hun ervaring met I-Kook gevraagd en hebben vervolgens de recensies op de website bekeken. Dit was voor ons de reden bij jullie een afspraak te maken.

Het gesprek met de keukencoach verliep vlot en het was verhelderend. Gelukkig werden we in de keus van de fronten en het werkblad ook goed op weg geholpen omdat met name die keus voor ons niet makkelijk was.

We waren dan ook snel overtuigd en hebben de keuken meteen gekocht. We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat. We hebben ons niet aan het advies van de verkoper gehouden om een kleinere koelkast te nemen zodat de oven goed bedienbaar zou zijn en daar hebben we nu spijt van. Wellicht gaan we dit nog laten aanpassen. Kennissen van ons moeten inmiddels ook voor een keuken bij jullie geweest zijn.

Dank jullie wel.

Familie Kragting

Sittard, juni 2018

Familie Kragting, witte keuken, greeploos, Sittard, keukens sittard Familie Kragting, witte keuken, greeploos, Sittard, keukens sittard Familie Kragting, hoge kast, witte keuken, greeploos, Sittard, keukens sittardFamilie Kragting, witte keuken, greeploos, Sittard, keukens sittard