KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Berkx

We kunnen meteen beginnen met het woord SUPER!
Het advies van Donne was Super. Hij heeft ons op dingen gewezen waar we niet aan gedacht hadden ondanks het feit dat we al eens een keuken gekocht hebben. De installateur die bij ons de leidingen verlegd heeft, heeft ook Super werk geleverd. De monteur was Super, wat een betrokkenheid.
Alle genoemde personen dragen in hoge mate bij aan de goede naam van I-Kook Sittard/Keukenmatch.
Een klein minpuntje moet ik noemen: We wilden graag een spoelbak van het merk Franke. De keukencoach verzekerde ons dat de spoelbak van ons huismerk zeker zo goed was als het merk dat wij wilden hebben. Helaas bleek dat er na een tijdje een soort roestplekjes in de bak ontstonden. De monteur had vervolgens een pasta meegenomen waarmee de roestplekjes snel verwijderd werden.

Hallo familie Berkx,
Dank voor deze super reactie. Het blijkt dat alle merken spoelbakken hier wel eens last van hebben. We zullen er bij volgende klanten voor zorgen dat ze ermee bekend worden en hun de oplossing snel aandragen,
De leverancier van de spoelbakken heeft op de roestplekjes de volgende reactie:
Als roestvlekken ontstaan op roestvrijstaal is dit het gevolg van ijzerdeeltjes die op het roestvrijstalen oppervlak van de spoelbak of werkblad zijn gekomen. Dit heet “vliegroest”. Deze ijzerdeeltjes zorgen voor een oxidatie reactie met het roest als gevolg. Als de ijzerdeeltjes van het roestvrijstaal zijn verwijderd stopt de oxidatie. De roestvlekken zijn eenvoudig te verwijderen met een daarvoor geschikte pasta. Voor het verwijderen van de roestvlekken geen staalwol of de schuurkant van schuursponsjes gebruiken.