KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Demandt - Janssen

Bij een andere keukenzaak hadden we een minder prettige ervaring. Een vriend van ons vertelde dat hij bij jullie een keuken had gekocht en dat hij de eigenaar Roger kent en erg tevreden was. Voor ons een goede reden om bij jullie een afspraak te maken.
Het was echt geweldig hoe we bij jullie geholpen zijn. Geen druk, alle tijd en er werd niet eens vooraf gevraagd naar ons budget. Jullie transparantie sprak ons enorm aan, de prijs is de prijs. Geen lokkertjes dat wanneer je aanstalten maakt om naar huis te gaan de prijs met een aanzienlijk bedrag omlaag gaat. Daar prikt op vandaag toch iedereen doorheen zou je zeggen, maar toch gebeurt het nog veel te vaak.

Vanuit een klein donker keukentje zijn we nu terecht gekomen in onze droomkeuken. Daarvoor moest wel eerst een muurtje worden uitgebroken, nieuw gestukadoord en de leidingen worden verlegd. Voor alle voorbereidende werkzaamheden had Roger goede bedrijven die de voorbereidingen perfect hebben opgepakt. Ook de planning voor de keuken liep op rolletjes. We zijn, ook op advies van Roger voor een lichte keuken gegaan met name ook door de uitbouw waardoor er al weinig licht in onze keuken komt.
Dean heeft vervolgens op de goede voorbereidingen verder gewerkt en de keuken in twee dagen gemonteerd. Hij heeft hele goede ideeën die hij met ons besprak en ons vervolgens de keus liet. Onze keuken was er niet een van kasten stapelen maar met name in de hoek waar de Lemanskast staat moest een kast komen op maat die op het werkblad staat. Heel precies werk waar veel denkwerk aan vooraf ging.
Nogmaals het resultaat is Super-Super (dus echt 2 keer)

Bedankt voor de hele fijne samenwerking.
Familie Demandt-Janssen
Elsloo