KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Fam. Seegers

Vijf sterren geef ik jullie als het gaat om advies, kwaliteit, eindresultaat, montage en service.
Mijn kapper die ook van jullie een keuken heeft tipte me om naar I-Kook gegaan. Alhoewel dit een groot bedrijf met meerdere vestigingen is voelde ik me in Sittard meteen thuis. Hier merk je dat het een familiebedrijf is dat uitstraalt op de verkoper. Ik heb de keuken dan ook in een keer gekocht en ben niet verder gaan shoppen.
Paul de monteur straalt zekerheid uit, is een echte vakman en heeft de montage in overleg met mijn broer tot een plaatje gemaakt.
Onze greeploze matzwarte lakkeuken met zwarte afzuigkap, zwarte oven en zwarte kookplaat is in combinatie met het 2 cm dikke werkblad met spatranden in koperkleur een plaatje geworden.
Veel van onze familieleden en bekenden lieten een spontaan WHOW horen bij het zien van onze nieuwe keuken.

Bedankt team I-Kook / Keukenmatch
Petra Seegers uit Koningsbosch, juni 2018

Onze greeploze matzwarte lakkeuken met zwarte afzuigkap, zwarte oven en zwarte kookplaat is in combinatie met het 2 cm dikke werkblad met spatranden in koperkleur. Keuken gekocht in Sittard bij I-Kook Keukenmatch Onze greeploze matzwarte lakkeuken met zwarte afzuigkap, zwarte oven en zwarte kookplaat is in combinatie met het 2 cm dikke werkblad met spatranden in koperkleur. Keuken gekocht in Sittard bij I-Kook Keukenmatch