KeukenMatch, de leukste keukenwinkel van Limburg!
9,9 / 10 ★★★★★ gebaseerd op 150+ reviews
Review van Fam. Geenen

Onze makelaar adviseerde ons om een afspraak bij jullie te maken. In ons vorige huis hebben we de keuken elders gekocht en daar waren we nu ook in eerste instantie geweest. Echter we hadden bij Roger van I-Kook Sittard het beste gevoel. Hij heeft goed over de indeling van de keuken nagedacht en in plaats van een keuken met eiland, hebben we toch gekozen voor een semi-eiland, met extra bergruimte in de vorm van lades aan de kant van de zitkamer. De koelkastdeur was niet in orde, maar zou binnen 4 tot 6 weken vervangen worden en dat gebeurde ook. Fijn dat afspraken na worden gekomen. Precies op het afgesproken tijdstip (07.30 uur) kwam de transporteur met de monteur Dries en daarmee kon de laatste meteen aan de slag gaan. Om 14.00 uur was de keuken kant en klaar en waren alle apparaten aangesloten.

We waren overigens zeer verrast van het interieur van jullie keukenstudio! De vintage meubels die er staan, geeft de winkel een warm en huiselijk gevoel Voor ons mag het zelfs nog meer zijn!

We zijn zeer tevreden met onze keuken en met de manier hoe we bij I-Kook zijn behandeld zijn.
We hebben in ons nieuwe huis al veel mensen mogen ontvangen die verrast zijn over de keuken en met name de futuristische afzuigkap. Ze vragen dan uiteraard ook waar we de keuken gekocht hebben. We vertellen dan ook trots over jullie zaak.

Dank voor alles.
Familie Geenen